Silesia Tram News
- KZKGaPowicz
Silesia Tram News
Dzisiaj w "żelazku" #742 w pojemniku, do którego wkładane są gazety "Metro" była gazeta pt. "Silesia Tram News". Na okładce pisało, że jest to numer 2. Jak taką zdobędę, to zrobię scan i Wam pokażę okładkę pisma.
[scroll]Tramwaj = czyste powietrze nad miastem i więcej przewiezionych pasażerów niż autobusem!!![/scroll]
Pierwszy numer "Silesia Tram News" wyszedł jakoś koło Wielkanocy. Dziwne, że nie ma internetowego wydania na stronie TŚ...

Zazwyczaj jest tam "Echo Miasta", reklamy lub inne śmieci...
W będzińskich wozach (poza jeżdżącymi na 15-stce) jeszcze ani razu nie widziałem MetraBig0s93 pisze:A Metro to się wycofało z tej akcji?

Zazwyczaj jest tam "Echo Miasta", reklamy lub inne śmieci...
Jakiś czas temu, z rana na 27 (około godziny 8-10), były napełniane pojemniki Metrem.DW pisze:W będzińskich wozach (poza jeżdżącymi na 15-stce) jeszcze ani razu nie widziałem Metra
Widziałem takie zdarzenie przy Sądzie i na Alei Zwycięstwa.
"Jestem niczym zbłąkany pasażer.
Uciekam, wysiadam. Nie jadę dalej." ~Ja
Uciekam, wysiadam. Nie jadę dalej." ~Ja
gazetka tram silesia news
Witam
Mam pytanie. Gdzie można nabyć Wrześniowy i jeżeli takowy już jest to Pażdziernikowy numer gazetki Silesia tram news?
Za informacje z góry dziekuję
Mam pytanie. Gdzie można nabyć Wrześniowy i jeżeli takowy już jest to Pażdziernikowy numer gazetki Silesia tram news?
Za informacje z góry dziekuję