Internal Server Error
Internal Server Error
Od jakiegoś czasu niekiedy pojawia się komunikat Internal Server Error przy próbie odwiedzin forum. Dziś wyskoczył ten komunikat przy pisaniu posta i teraz dzisiejszy wątek w DPD zniknął ze strony głównej forum, a mój post jest pusty i nie można go edytować ani skasować.
-
Ja natomiast jak wchodzę na stronę główną forum to widzę wszystkie działy i tematy, ale czasami nie widzę tematów z danego dnia (np. z dzisiaj), ale potem je widzę. Obecnie nie widzę dzisiejszego tematu tylko muszę kliknąć w DPD.
Linia nr 13: Siemianowice Plac Skargi - Katowice Plac Wolności
Linia nr 16: Wełnowiec - Brynów
Linia nr 16: Wełnowiec - Brynów
To nie jest błąd. Wyświetla się ostatni nieczytany temat, a jeżeli takiego nie ma, to ostatni utworzony.Trampesar6 pisze:Ja natomiast jak wchodzę na stronę główną forum to widzę wszystkie działy i tematy, ale czasami nie widzę tematów z danego dnia (np. z dzisiaj), ale potem je widzę. Obecnie nie widzę dzisiejszego tematu tylko muszę kliknąć w DPD.
Niestety jest to problem, na który aktualnie mamy znikomy wpływ, gdyż jest wynikiem opóźnień sieci wewnętrznej hostingu w komunikacji z bazą danych.Damien pisze:Od jakiegoś czasu niekiedy pojawia się komunikat Internal Server Error przy próbie odwiedzin forum. Dziś wyskoczył ten komunikat przy pisaniu posta i teraz dzisiejszy wątek w DPD zniknął ze strony głównej forum, a mój post jest pusty i nie można go edytować ani skasować.
A to nie jest ten błąd, który wyskakuje przy wykonywaniu kopii bazy danych?Penny pisze:Niestety jest to problem, na który aktualnie mamy znikomy wpływ, gdyż jest wynikiem opóźnień sieci wewnętrznej hostingu w komunikacji z bazą danych.Damien pisze:Od jakiegoś czasu niekiedy pojawia się komunikat Internal Server Error przy próbie odwiedzin forum. Dziś wyskoczył ten komunikat przy pisaniu posta i teraz dzisiejszy wątek w DPD zniknął ze strony głównej forum, a mój post jest pusty i nie można go edytować ani skasować.